Tuesday, 5 June 2012

MINYAK IKAT KASIH

MINYAK IKAT KASIH - RM65 + POSTAGE RM7 SM / RM11 SS





 DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA EHEM - EHEM.


CARA KEGUNAAN:
... Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

kegunaan:
unntuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.

DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

 Minyak ikat kaseh RM65
selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.
cara pemakaian untuk masalah kekeringan:
- sapukan pada bebed suami lebih sikit
- pastu roger n out



KHASIAT MINYAK IKAT KASIH

U all tahu tak minyak ikat qaseh tu.....
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.

Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb

Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.

Yg breastfeed jgn kena puting.

Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat minyak ikat kasih

No comments:

Post a Comment